Διάφορες Ειδήσεις

Ο κυνηγός έχει τον λόγο!

My Playlist Χριστόδουλος Μαντορίνης

Κλεάνθης Κλεάνθους

Όμηρος Ομήρου

Σκύλοι

  • Ανάλυση για κάθε ράτσα σκύλων!
  • Διάφορες Συμβουλές για τους σκύλους
FeaturedPopular
Περισσότερα...

Θεωρείται αναμενόμενο οι σκύλοι να τρώνε χορτάρι από τη στιγμή που το φαινόμενο αυτό παρατηρείται και στους λύκους που είναι οι κοντινότεροι συγγενείς τους.

Περισσότερα...

FeaturedMost Hit

Σίγουρα ο καθένας μας θα έχει την δική του θεωρεία για το πώς εκπαιδεύονται τα κουτάβια βάση της δικής του εμπειρίας ή από διάφορα άλλα άρθρα. Αυτό το σημαντικό θέμα για την κυνηγετική εξέλιξη του σκύλου αλλά και για τις κυνηγετικές επιτυχίες του ανθρώπου θα προσπαθήσω να την αναλύσω βάση της δικής μου εμπειρίας μιλώντας πάντοτε για σκυλιά που θα εκπαιδευτούν για να κυνηγούν λαγό..

Περισσότερα...

Περισσότερα...

FeaturedPopular

Βρέθηκαν ευρήματα που αποδεικνύουν τη μοναδική σχέση ανθρώπου-σκύλου...

Περισσότερα...

FeaturedPopular

Βλέπουμε καμιά φορά κάποιον σκύλο να τρώει χόρτα και αναρωτιόμαστε:  γιατί ο σκύλος τρώει χόρτα; Λιγάκι περίεργο... Τι του συμβαίνει; Δείτε!Ο σκύλος, ναι, είναι αλήθεια, καμιά φορά τρώει χόρτα ή και γρασίδι! Σίγουρα το έχουμε δει πολλοί από εμάς.

Περισσότερα...

FeaturedPopular

 Περισσότερα...Περισσότερα...

Eύστροφος και ευέλικτος, εύκολα εκπαιδεύσιμος, σταθερός, παθιασμένος κυνηγετικός σκύλος δείκτης-ιχνηλάτης. Επίμονος στην έρευνα, αλλά όχι υπερβολικά ζωηρός. Αξιοσημείωτη ικανότητα στον εντοπισμός της οσμής. Προθυμία και ετοιμότητα στη σύλληψη του θηράματος. Ικανός επίσης και στη σύλληψη ανθρώπων αλλά όχι επιθετικός. Αξιόπιστος δείκτης και εργάτης στο νερό. Αξιοσημείωτη τάση για εργασία με χτυπημένο θήραμα.

 

Περιοχή του κρανίου σε αρμονία με το μέγεθος του σώματος και της περιοχής του προσώπου, φαρδύτερο στους αρσενικούς από ότι στις θηλυκές αλλά και στα δυο φύλλα η σχέση μεταξύ του εύρους της κρανιακής χώρας ως προς το συνολικό μήκος της κεφαλής πρέπει να είναι αρμονική. Κεντρική αύλακα στο μέτωπο. Ελαφρά έως μέτρια προεξοχή του ινιακού οστού. Τα ζυγωματικά τόξα ψηλαφιούνται εύκολα πίσω από τα μάτια. Στοπ εξαιρετικά ελαφρύ (αβαθές).

Περισσότερα...

Σύνδεση

Άδειες κυνηγιού

Χάρτες Κυνηγιού

Λ. Μαντορίνης

Κ&Α Lythrodontas

Εορτολόγιο

Facebook